Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meg hát! -és ki

Vén kecske is megnyalja. Valamint ki is

Vén kecske is megnyalja. Valamint ki is

Baszni -a kis különbségek

2020. december 30. - VénKecske

Mindig sok cigány barátom volt. Magyar gyereknek lehetetlen cigányokkal barátkozni. Még akiket a barátaimnak is gondoltam,ha a családjukkal jöttek szembe az utcán, rám sem néztek.

Jóska barátomnak a szava járása volt a "verjem a kalácsba!" Megkérdeztem,mi az,azt mondta, hogy ezt csakúgyy mondják,a verem belé pedig a baszás. Így bazd meg,úgy bazd meg baszom a, satöbbi,ezeket gyakran hallottam.

A családomban rém randán beszéltek,a nagyanyám,főleg nőneműekre kajabálta a zisten húzzon a faszára,így húzza a faszára meg úgy húzza.

Jóska azt, hogy mi a baszás, el is mondta nekem,szemléletesen.Náluk a házban,az apja furcsa ,egészen magyaros, vagy ahogy ők mondták,parasztos házat rakott össze , nem nagyon bújtak el a baszással,meg annyian hová is rejtőzködtek volna. Nem nagyon vetkeztek neki. Amikor Józsika nekem a baszást mesélte,a nővérével példálózott, hogy az,meg az ura feszt basznak. Csak úgy  oldalfekvésből és hátulról. Hogy ezt nem értettem,Józsika kifejtette,hogy a faszt hátulról is be lehet rakni az asszonynak. Szinte le se kell vetkezni, csak az asszony picsájáról a mackót lehúzni,meg persze a szoknyát fel,mertJózsikáéknál még otthon se voltak az asszonyok meg a nagyobb lányok csak mackónadrágban,mindig vettek hozzá szoknyát is.

 

Volt vagy húsz anyakocánk, gyakran jött a kanos búgatni,láttuk,ahogy a duzzadt, fehéret folyatós kocára ránehézkedik Gabi bácsi ellenőrizni,hogy a koca megáll-e. Ha megállt,a kan először kedveskedett a kocának,ezt a röfögést mondták búgásnak,aztán ráugrott a koca hátára és bebúgta.

Tehát nagyjából értetem én,amit Józsika mutatott az ujjai O-jával meg a másik keze mutatóujjával.

Józsika mondta, hogy állva is szoktak baszni,akkor is csak a mackónadrágot húzza le az ember az asszony picsájáról.

 

Baszást először a Csúfak és gonoszak c.olasz filmben láttam,és egyből Józsikáék jutottak az eszembe,mert ezek a szegény sorban élő olaszok is hasonlókat csináltak,mint amiket Józsika mesélt.  A "verjem a kalácsba" -erről Józsika azt mondta, hogy a nagyobbakra,fiúkra annyira rájön,hogy sokszor már megbolondulnak és akkor valamibe beleverik,persze nem igazán a kalácsba,mert az megenni jó. Azt is mondta Józsika,hogy a "kiverem" az csakolyan beszéd,mert nem annyira jó kiverni,és olyankor a geci össze-vissza csapkolódik,a nagyobb fiúknál meg spriccel is mindent össze,olyankor aztán nagy a rikácsolás.

A következő nyáron aztán az árokban,a bokrok sátra alatt Józsika megmutatta,miről van szó:Nagyon meglepődtem,milyen hatalmas a pisilője, világos csokoládébarna s amikor lehúzta a sapkáját,a pisilője feje egészen lilás volt,mint a tyúkzúza.Ráköpött egy kicsit a fasza fejére,aztán három ujjal huzigálta rajta a bőrt. Hamarosan megkeményedett a fasza,majdnem kétakkorára nőtt. Mondta, hogy ez nagyon jó és próbáltam-e már..egyszer csak hirtelen elengedte,meg megágaskodott,már a sapkája nemis volt rajta és a pisilő lyukán megjelent egy hatalmas könny cseppszerű.Ezt mutatta, hogy ez lesz a gecije,majd ha nagyobb lesz. A 12éves bátyjának már van gecije,jó sok.Naponta háromszor is kiveri... vagyis nem veri,hanem így csinálja,mint ő mutatta. Amire még emlékszem, hogy valami különösen erős szag terjengett,inkább a csokoládé illatához hasonló,édeskés.

Amikor a Csúfak és gonoszak c.filmben azokat a jeleneteket láttam,felállt..és nem akart visszapuhulni, csak állt és keménykedett,meg állt. Ja,nem lett volna szabad megnéznünk még a filmet,de Attila barátom apukája volt a mozigépész,így kezdés után oldalról bemehettünk a moziba.

 

Amint elköszöntem Attilától,az utcánk elején bementem a bokrosba,letoltam a nadrágomat,leültem és elkezdtem kipróbálni,amit Józsika mutatott.Kipróbáltam én aznap hátul,a kazlak között is,kellemesen viszketett,de semmi több. Az utcai lámpa fénye bevilágított egy kicsit... hamar "pisilhetnék" szerűt,de inkább erősebb viszketést éreztem és kibuggyant az a "könnycseppem" ami Józsikának is..sokat kínlódtam már az álló faszomés a "viszketés" miatt,de ennyire még addig soha nem állt fel..marokkal fogtam ráés először lassan,majd egyre gyorsabban huzigáltam a faszom sapkáját  meg az egész faszom bőrét..ekkor már tudtam,mit csinálok,ez az, amiről a könyvekben meg az Ifjúsági Magazin-ban olvastam,a maszturbálás. Szinte elaléltam,próbáltam nézni,mit csinálok,fehér villanásokat láttam,némelyik a legyürt nadrágomra suttyant. Pár óra múlva,amikor lefeküdtem aludni,már megint elkezdett állni...és én már tudtam,hogyan csillapítsam le. De aztán reggel már azt is, hogy az ágyban így többé nem csinálom,akkora lakk szerű foltok maradtak a lepedőn.

 

Jött a nyár és én választhattam, hogy megint a TSZ-be megyek dolgozni vagy Szilágyinéhoz ki,a tanyára. Kálmán unokabátyám helyére mentem. Tudtam,mi fog következni,mert egyszer kihallgattam Kálmánt és Zolit,Kálmán azt mesélte Zoli bátyjának, hogy Szilágyiné minden nap kiverte neki... és nyilván idegen kéztőlsokkal jobban esik.Az akkormár tudtam, hogy micsoda,hiszen volt, hogy napjában ötször ismuszáj volt. Rosszul csináltam-de ezt akkor nem tudtam.Szégyelltem magamat, bossszantott, hogy nem hagy békén a "viszketés" .. felküldtek a padlásra valami kincsért,a nagyapám traktoralkatrészért,ott voltak szépen külön rakva a régi újságok, belelapoztam egy nők lapjába..és már köptem is a markomba...

 

Szilágyiné már az elsőnap fogdosott és délben a konyhábóla tisztaszobába tolt be, leguggolt, elővette a faszom,  beleköpött a markába,elkezdte csuszakolni.. "te, hiszen neked már apányi faszod van,na gyere csakoszt rakjad befelé!" -azzalkilépett a mackónadrágja egyik szárábólés ráhasalt a magasra felágyazott ágyra. Ötven évesnélidősebben a feneke..hatalmas, fehér és feszes volt,nagyon csudálkoztam,olyan voltapicsája,mint egy lánynak. Ott álltam álló fasszal,félig bebolondulva, az izgalomtól reszketve..Szilágyinéá megölelt, hanyatt fél-dőlt az ágyra,magához húzottés berakta a faszomat. Édes, szoros,forró, nedves volt..felhúzta a pólójáta hatalmas ésalig lógós melleiről:"Nej je, csöcsözzél is!" Felemelte az egyik mellét, hogy szopjam."Közbe basszál is, baszod!" Alig párat vontam a faszommal,éreztem a "viszketést" és beleélveztem."Abba ne hagyd,az anyád szencségit, verjed csak belém!" -rivallt rám Szilágyiné. Volt már így magammalis,  hogy rárántottam elspricceltem és mégsem puhult,hanem pár perc után még lecsepegett egy adag. Amikor le-lenéztem Szilágyiné pinájára,ahogy a veres,kék eres faszom járt benne,hát egyszerre,mintha tejföllel lenne leöntve,minden egyfehér lett és szinte habos-krémes... Filmeken hallott  már az asszonyi kéj-öröm hangjait, hát Szilágyiné inkább,mintha fájna neki valami,annyira jajgatott,, Akkoriban még másféle pornóképekhez jutottunk,ilyent nem láttam pornóképen sem,Szilágyiné hatalmas fekete boznotjából egy kispörköltre való "hús" fodrozódott ki,középen pedig egy furcsa,egészen világos rózsaszínes-gyöngy fehér valami,amit időnként az ujjai V-jébe fogott (a körmeivel oda-odabökve a szőröm közé,a faszom fölé.

Ezen a nyáron aztán Szilágyinétól mindet megtanultam,mi a különbség, ha belerakom a faszom a picsájába (természetesen anális szex-ről gondolatunk semvolt...) vagy pedig szépen beleverem a faszom. Baszni-ez alatt a "szemből babám,ha szeretsz!"-et értette, ha  azt mondta, hogy most pedig kezdjemel kúrni,akkor vagy hasra feküdt vagy oldalra,tövig be kellett tolnom súgymég-mégdöfölni. A kanolás félékhez vagy lehajolt,megfogva aa bokáját,deinkább nyégykézlábra, vagy a fejét lefektette és feltartotta a picsáját. Ez volta kanolás...mint a kutyák,például vagy a kandisznó. Sokszor dolgoztunk és egyszercsak rámszólt:"Na,kanoljál csak megfelé!" Volt még a tojózás meg a hágás,azt azóta se pontosan értem,hogy mi különbséget gondolt a kanolás meg a hágás között, talán azt, hogy "lovagoltam" azaz a két combom között volt a picsája terebélye és így a faszom megfeszült az izmos pinájában. A tojózásebben akkor történt,ha feltartotta a picsáját és én függőlegesen fentről lefelétöföltem bele a faszom. Ha szobában és ágyban,akkor a hálóvackán csináltuk.Én csak megéreztem azokat a vaskos,szalonnás..tömbös édesasszonyi picsaszagokat és már álltis fel a faszom.

 

Annyit még a végére,hogy bár voltak fogamzás gátló szerek... nem annyira modernek..Szilágyinénak pedig már nem volt ilyenekre szüksége. Volt olyan kortársam,akinek azért lett csonka az egyik keze,mert az anyja korai típusú fogamzás gátlót szedett és vele amellett lett terhes.

 

Ősszel a műszaki iskola kollégiumában kezdtem ... csupa fiú az iskolában is. Csak a MikulásDISCO-n lett csajom. Amikor neki elmeséltem,a Kancá-ba járt,eü-szakközépbe és már III.osztályba...azt mondta nagyon komolyan,szinte sírósarccal,hogy ez a Szilágyiné engem megrontott.De persze a következő diszkóalatt a pinceklub előterében,a fél-sötétben ...leráncibálta nekem a fenekéről a farmernadrágot s ezt suttogta:"Na,rakjad már befelé, van nálam Postinor!":D

 

Még befejezésül annyit,hogy Szilágyiné 70éves kora után két román fiú cselédet tartott,pedig már az egész falu rajta csámcsogott. Valamint Kálmánt már felnőttkorunkban kérdeztem erről egy disznóvágáson,amin már ővolt a gazda. Annyit mondott,hogy persze,őt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://veeenkecske.blog.hu/api/trackback/id/tr1316363328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása